donderdag 20 november 2008

Veel nieuwe rockcd`s!


Op het ogenblik zijn er de nodige nieuwe rockcd`s die de moeite van het beluisteren waard zijn. Zo is er een nieuwe cd verschenen van Tesla genaamd Forever More en hier staan heel veel catchy rocknummers op, die na een keer beluisteren niet meer uit je hoofd te krijgen zijn.Luister maar eens naar geweldige nymmers als In a Hole again,I wanna Live,Forever More, One day at a Time en The Game.Presto Ballet is een band die met hun cd The Lost Art of Time Travel je terug brengt naar de tijd van Uriah Heep en Symfonische Rock maar dan met een lichte heavy sound.Kurdt Vanderhooft bekend van Metal Church laat zich hier van een heel andere kant zien.The Mind Machine, Thieves en One Tragedy at a Time zijn lange oorstrelende symfonische rocknummers.
Het duitse Gamma Ray heeft eindelijk een livecd uitgebracht onder de naam Hell Yeah The Awesome Foursome.Het is pure heavy metal wat je krijgt te horen met veel gitaarsolo`s.Geweldige nummers zijn o.a.Gardens of a Sinner,Blood Religion,Rebellion in Dreamland en Heavy metal Universe.
Seventh Wonder is een zweedse progressieve rockband die een concept cd hebben uitgebracht onder de naam Mercy Falls.Ik heb sinds Queensryches Operation Mindcrime in geen tijden zo`n goede concept cd gehoord en wat een muzikaal spektakel, van ballads tot heavy rock. Ook het zangwerk is van eenzame klasse!

Geen opmerkingen: